En lång helg i korthet

Spelmässigt har resultatet varit mindre bra. I gruppspelet blev det 3 förluster och vi fick spela B playoff. Gick inte heller så bra, en vinst och en förlust vilket gjorde att vi fick spela D-slutspel och byta spelplats.

Mellan matcherna hann vi med lite shopping på Mall of Scandinavia. STORT och fint och lite jobbigt med mycket folk. Vi tog en välbehövligt fikabrejk på Starbucks. Jag vann definitivt inte shoppingligan 😋

Mall of Scandinavia

Söndag morgon var det bara att förflytta sig till Pinnbackshallen i Märsta.

En vinst i kvarten och förlust i semi. Grabbarna avslutade med en vinst i match om 3:e pris. Så skönt att dom fick avsluta bra. Det var inte en av de bättre cuperna och matcherna men ibland vinner man och ibland förlorar man. Det har varit tufft motstånd och dom är en erfarenhet rikare.

Malin och Johanna tog en roadtrip för att kolla in brorsan 😍

Pinnbackshallen

Så skönt att vara hemma igen. Hemma är verkligen bäst. Känns dock lite jobbigt att man bara ska sova och ha en hel arbetsvecka framför sig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.