Hockeykarneval

Jenny och jag tog väg 55 från Uppsala till Åker Styckebruk. Ännu en håla satt på kartan. Skittråkigt väg, 70, 80, 90, vägkameror.

Hockeykarneval är en cup med spelare från många olika klubbar blandat i alla lag. Lagen har namn från lag i NHL och Anton spelar med Dallas. Jag förknippar karneval med olika glada färger och man måste säga att det var många färgglada tröjor på isen 😀

Vi hade 7 olika lag att titta på så vi har sett många matcher idag.

Hockeykarneval

Imorgon är det slutspel men det får vi följa via cuponline. Vi tog vägen via Stockholm hem. Konstigt väder med blandat regn/hagel/snö/sol. Klart som sjutton att Larsson skulle ringa precis när vi åker genom Stockholm.

Jag avslutade raskt samtalet med

Nu ska jag byta fil, puss, hej

Gjorde bara en felkörning men det redde upp sig snabbt när jag hade rutinerade stockholmsbruttan Jenny med.

Tack Jenny för en trevlig roadtrip 😍

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.