Utan bild

Imorse var det halvrappligt väder så jag tog bilen till jobbet. På eftermiddagen var det sol så jag ångrade valet av färdmedel.

Medan Tex och Anton var på träning satte jag mig på träningscykeln i källaren. Var dyngsvettig när jag klev av och var tvungen att öppna altandörren.

Strax efter kommer Tex och Anton hem och Tex drog raka vägen och in och stängde. Han var totalt stelfrusen efter att ha stått ute i över en timme och kunde inte förstå att jag vädrade.

Kan inte riktigt fatta att det är juni, snart sommarlov och semester. Straffet för att jag varit så satans lat i vinter är att jag får bada i vassen. Trivs inte med mig själv just nu, blek är jag också. Inte undra på att man känner sig ful. Jag vet, typiskt mig 😋

Som i helgen när Tex och jag åkte till Köpis för att snabbhandla mat. Drog ihop håret i en tofs och satte på mig några paltor och bara hoppades att jag inte skulle springa på nån jag kände.

Men det gjorde man ju så klart. Dessutom nån jag inte träffat på evigheter – Nathalie, Peter och Viggo. Var ju jättekul att ses trots att jag såg ut som jag gjorde.

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.