Översovning deluxe

Hur kan man sova så skönt att man inte hör 2 olika alarm ringa? När alarm nr 3 drog igång och Tex dunkade till mig blev jag plötsligt medveten om att klockan var 08:30 HALV NIO!!!

Kul att ingen på jobbet saknade mig. Jag hade ju kunnat cykla omkull och slagit ihjäl mig 😉 hann bara tänka tanken så ringde mobilen.

Ska man sova över ska man sova över ordentligt 😀

sova över

Tex och Anton åkte till HockeyMonkey med Per och Edvin. Anton har vuxit ur ALL sin utrustning och nu var det dags för nytt. Pust! Hade jag vetat vad det skulle komma att kosta hade jag helt avstyrt från målvaktsspel redan vid 5-6 års ålder.  Han brinner för det och det är svårt att säga nej nu…..

Jag känner mig som en liten prutt bredvid Anton 😋 och så liten är jag ändå inte om jag får säga det själv.

MV Anton

Malin testade hälften och var alldeles svettig men hon fick känna sig lite biff en stund.

MV Malin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.