Passaporto Hysterika

Häromkvällen när jag lagt mig fick jag för mig att jag skulle kolla var mitt pass låg. Naturligtvis har jag en speciell låda där jag ALLTID lägger passen men ändå kände jag att jag måste kolla.

Upp ur sängen och ner för trappen. Tittade i lådan och hittade Tex och Antons pass + en herrans massa utgångna makulerade pass. Var fanns mitt då? Inte i lådan i alla fall 😕

Upp i sängen igen, låg typ 30 sek och ner igen. Letade igenom en massa andra lådor och skåp + lådan det ”ska” ligga i men NEJ. Upp i sängen igen. Jag gick nog ner 4 gånger och letade som en galning men det var bara att ge upp. Efter många om och men somnade jag.

Hade oerhört svårt att släppa det på jobbet dagen efter. Direkt när jag kom hem började jag leta igen. Tex hade också letat i lådan som det ska ligga i. Det fanns inte men ändå letade jag i samma låda igen.

Nu låter det som att lådan är hur stor som helst men det är den inte och det finns inte så mycket i lådan heller.

Hur är det då möjligt att jag efter typ sjätte gången hittade passet i just den lådan 😜

Helt otroligt men nu känner jag mig lugn igen.

pass

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.