Grattis

Idag fyller syrran år, Grattis Lena ❤

Som vanligt måste vi boka en tid i kalendern för att hinna med att fira. Vi tog torsdag den 8:e. Gick ju bra ända tills jag kom på att Brynäs träningsmatch mot Örebro var i Nickback.

Så där var vi igår. Vårt lag ansvarade för att duka och servera mat till alla spelare och ledare efter matchen. Gick ju galant och alla var SÅ nöjda.

Jag tycker vi har en superbra klubb, riktigt stolt att vara en del av den 💪 Vad skulle en klubb göra utan alla engagerade människor som ställer upp ideellt. Ja nu kan man inte säga att alla ställer upp men väldigt många gör det 😋

brynas-orebro-i-nickback

Ja så då bokade vi om firartiden till den 14:e. Gick ju bra ända tills jag fick ett mail om föräldramöte på skolan. Vi bokade om igen till den 15:e. Gick ju bra ända tills jag fick mail om en utbildning. Suck!

Nu har vi bestämt måndag och jag hoppas verkligen att vi kan ses då 😀

Och ÄNTLIGEN är det fredag. Klockan har ringt 06:10 i 12 dagar och jag är trött. Imorgon ska jag sova länge.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.