Att göra ett val

Ja så har synen försämrats så pass att jag behöver nya brillor. Tar med mig 5 par bågar hem och provar, ber om smakråd och kommer fram till att nåt par är OK. Tillbaka till optikern och väljer nya 5 par, hem och provar och ber om smakråd.

Så här har jag gjort med säkert 15 par bågar och nu har jag kommit så långt så jag av alla dessa är nere på 2.

Det är ju bra för jag ska ha 2 par. Nu är bara problemet vilka jag ska ha till vardags och vilka jag ska ha som arbetsglasögon.

Spyr på det här, jag är urless och har så svårt att välja. Tycker för övrigt att jag ser ut som ett jon i alla jag sätter på mig 😟 vill helst slippa glasögon helt men hellre ser jag bra ut än ser bra ut 😜

Av de som varit smakråd går valen helt isär beroende på ålder. Malin & Tobbe tyckte absolut Michael Kors för Sensaya var för tantiga. Så frågar jag Anton och han säger samma sak. Dom är tantiga, ja men jag är ju lite tant. – Du är 44 barre och det är inte så mycket tant 😊

De som är lite äldre (typ som mig) tycker Sensaya är finast. Blir man klok eller?

Jag orkar verkligen inte knäppa kort med brillorna på men så här ser bågarna ut som jag väljer mellan.

michael-kors

sensaya

Är det här mönstret verkligen så tantigt? Jag tycker det är snyggt jag…..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.