I stressen…..

Dagen har gått i ett, jobb 07-17:30. Var tvungen att få klar en uppgift innan jag kunde gå hem. Naturligtvis gör man fel när man är trött och stressad. Stängde mina dokument och svarar JA på om jag vill spara. Precis när jag klickar kommer jag på att jag INTE skulle spara. Jag skulle ”spara som”. FAN, FAN, FAN! Tack och lov hade jag sparat dokumentet i en PDF så texten finns i alla fall kvar 😐

Hem och stoppade i mig lite mat och iväg till Forsbacka på innebandymatch. En tuff match som slutade med förlust mot Sandviken med 7-2. Jag hann bara se 2 perioder innan jag hastade vidare på ett möte.

forsbacka-sandviken

Strax efter 22 var jag hemma. Nu är jag trött….. och det värsta är att jag ligger en dag före. Igår trodde jag det var onsdag och idag torsdag 😳

Jag hade tänkt hinna baka inför morgondagens tjejträff men jag struntar i det. Får väl svepa ihop nåt imorgon. ”Det löser sig med skottning bara snön kommer”

Jag sammanfattar dagen med denna bild.

stormvind

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.