Hairtalk

Igår var hela familjen på Brynäs Salongen. Malin skulle sätta i sin förlängning – Hairtalk som hon delvis fick i julklapp. Typiskt nog hade inte paketet med hår kommit och efter tracking såg vi att dom varit där innan salongen öppnade. Efter ett telefonsamtal ordnade vi så chauffören ändå körde ut det. Ibland är det tur att man vet hur det går till och man faktiskt kan lösa det till det bästa.

Malin är helnöjd och man kan verkligen inte se att det är löshår, det känns inte heller.

Vill du läsa mer om Hairtalk kan du göra det HÄR

hairtalk

Anton klippte en hel del på sitt hår. Ja man skulle kunna tro att han är helrakad men det är han inte och alla de som sett honom ser inte ens att han klippt sig 😬 Nån före och efterbild har jag inte då han inte alls vill vara med på det. Vi är alla överens om att hårtvättningen är det skönaste som finns.

Själv färgade/blekte och klippte mig lite. Det blev en heldag och Milly var med hela tiden. Hon var jätteduktig men tröttnade ur lite på slutet 😍

mycket-har

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.