Nu & Då – 25 år

Pappa fyllde år förra veckan. Enligt pappa fyllde han inte år för det stod inte i hans kalender men i min stod det 😊

Idag var vi dit på fika.

För 25 år sedan gick Lena och jag till Gimlins och fotograferade oss med Tuffen. Mamma fick en förstoring i present som har suttit på väggen i alla år. Nu fick vi för oss att fotografera igen och då ha med Svante. Typ samma som då.

Fota gjorde vi i Lenas hemmastudio. Vi träffades en lördag och Ida var fotograf. Gick ju så där om man säger så. Vi hade fel kläder, fel hår, öronen stod ut och ja vi såg väl helt enkelt inte kloka ut.

Vi bestämde att ses en ny lördag med mamma som fotograf. Herregud hur vi höll på och inte blev vi nöjd då heller 😳

Ganska kritiska men när jag tittade på bilderna några dagar senare tyckte jag helt plötsligt att dom dög.

Här är resultatet, då och nu. Årets förstoring blev pappas present 😊

Nu och då

Tycker nog att 25 år senare är bättre….

Jag var ensam från min familj så tur att Lena hade några fler med sig 🙂

fira pappa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.