Hockeysöndag – Hall of Fame

Igår var det A-lagsmatch i Nickback. Valbo mötte Sollentuna och innan matchstart blev Sebastian Enterfeldt invald i Hall of Fame.

Nästan 400 personer hade letat sig till hallen och hyllningen var riktigt bra!

Hall of Fame

Matchen mot Sollentuna gick sämre och det blev en trökig förlust med 5-1.

Vårt lag skulle möta Hudiksvall efter A-lagsmatchen men den blev inställd då Hudik inte fick ihop tillräckligt med spelare. Trist när man är inställd på match.

Och idag är det måndag igen. Tyckte jag såg så dåligt när jag åkte hem från jobbet. Halvvägs kom jag på att jag åkt iväg i mina jobbglasögon. Inte undra på att jag såg illa då och inte orkade jag åka tillbaka och byta heller. Tur att jag inte skulle göra nåt speciellt idag. Stryka kan man göra ändå😋

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.