Aldrig mer

Jag är väl ett riktigt flängsnöre. Jag gick flera gånger till Evelina för att ljusa upp håret och när jag väl fått det ljust inser jag att jag varken vill eller kan vara ljus. Jag är mörk och ska vara mörk för att trivas.

Hivar i en chokladinpackning och tycker att det blir bättre men inte bra så jag åker iväg och köper en toning som jag drar i. Man ska liksom inte lägga i mörkare färg på för ljust utan pigmentering för annars blir håret grönt.

Det VET jag och ändå chansar jag. En förpackning räckte inte riktigt så resultatet blev liksom katastrof. Ojämnt och halvgrönt, med andra ord skitfult.

Vågade knappt tala om för Evelina vad jag gjort 😜

Idag har hon färgat och klippt mig. SÅ, SÅ, SÅ mycket bättre. Jag ska aldrig mer hålla på och färga själv. Promise Evelina 😊

Helt ostylat men färgen, kolla nya färgen jämfört med katastrofen.

hår

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.