Regnigt sportlov

Ja då är det sportlov och veckan startade med ledig dag för både Anton, mig & Tex. Så skönt att vara ledig en måndag!

Vi åkte till Skutskär på hockeymatcher som förbundet anordnar för alla födda 02 i distriktet. Marcus och Milly gjorde oss sällskap men det är ju jobbigt att se hockey och då får man vila ögonen en stund 😍

Sportlov är ett vinterlov och man kan tycka att det borde vara snö som faller men icke. Här är det mest regn som vräker ner vilket gör att det blir snorhalt också. Upp med parra bara och på med broddarna….

Tänk att jag haft 2 lediga kvällar i rad. Igår tog jag på mig installationskläderna och åkte till mamma & pappa. Gick ju galant så klart 😉

Idag har jag jobbat ikapp med lite ”papper” som jag låg efter med. Känns riktigt bra faktiskt!

På fredag är det ledig dag igen 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.