Varannan dag

Har haft ont i axeln i flera dagar… eller i flera veckor/månader kan man säga. Ja är så dålig på att beställa tid och gå iväg i tid, alltså innan det blir för jävligt. När det är för jävligt kollar jag efter tid och finns det ingen tid samma dag så struntar jag i det. Puckat, jag vet!

Idag ringde jag och imorgon ska jag iväg. Jag riktigt längtar!

Igår var jag i städtagen. Sovrummet fick sig en rejäl omgång. Piskat mattor, tvättat både sängkläder, täcken och kuddar. Dammat exakt överallt och torkat som en dåre. Riktigt nice och finns det nåt bättre än att krypa ner i renbäddat 😊

Idag har jag varit till mamma & pappa. Hade 3 mission + 1, det sista +1 var det bästa – fika 😂 mission 2, installera om routern gick bra men fråga mig inte hur jag får till det men jag får till det och nu funkar det. Tänkte först åka på torsdag när jag är ledig men hur ska pensionärerna klara sig utan wifi så länge?! 😋

För övrigt har jag ett skavsår på NÄSAN så nu måste jag ha linser några dagar. Kan fortfarande inte komma överens med glasögon men jag vill ju ändå se bra och jag ser bättre med glasögon än med linser så man får väl gilla läget.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.