Slingrigt odjur

Gårdagen var väl riktigt tråkig med grått och mulet väder. 

Tog med oss Anton till Köpis för att inhandla nya löparskor. Passade på att gå in i några affärer till när han äntligen följde med. Inte ett sommarplagg som passar sen förra året så vi köpte lite nytt.

Idag mötte vi upp Milla i spåret och tog en promenad. Rätt vad det var slingrade de till mitt framför mig. Jag hann egentligen inte se vad det var men jag hoppade och rusade som en galning samtidigt som jag fick ur mig några tjutande ljud. Hjärtklappning de luxe. Nånstans fattade jag att det var en orm!!! 

Ja så här i efterhand vet jag att det var en kopparorm och JAG VET att dom inte är farliga men det är en orm. Det är liksom det slingriga djuret som jag inte gillar.  Nån bild tog jag verkligen inte 😋

Åkte till Alex, Kristin & Love och fick oss en kopp kaffe och en glass i solen. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.