På gång igen då – Sälen

Det här har varit längsta veckan på hela året och många med mig känner lika. Måste vara för att man jobbat kortveckor halva våren. En hel vecka känns plötsligt som en evighet men nu är det bara en dag kvar 🙂

Letar och letar efter en resa och hittade ett hotell på Samos. Skulle duga gått och väl åt oss men så började jag läsa kommentarerna….

Det ska man väl egentligen inte göra för alla tycker olika men när det upprepat står att en SÄL attackerar folk på stranden då kan man börja undra. I flera år har den satans sälen stört, ja det fanns till och med en artikel i Expressen 😱 och det här har pågått i flera år. 

Så Sälenhotellet går liksom bort 😂

Nu lutar det åt Kreta med avresa på midsommarafton. Jag ska bara vela klart innan jag bokar.

1 reaktion på ”På gång igen då – Sälen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.