Lökigt

Varmt är skönt men….

Bussen hämtade oss strax före 10, väl framme på flygplatsen fick vi stå UTE i kö i EN TIMME! 36 grader varmt, hann säkert stiga till 40 grader på den timmen. Det var tydligen tekniska problem med bagagebanden 🙄 Lökigt är bara förnamnet.

Väl inne vid incheckningen är det glastak! Man kan säga att det var som att stå i ett växthus och vi hamnade så klart i helt fel kö. Tror faktiskt hon vid disken var ”Ny på jobbet”. En timme innan planet gick hade vi fortfarande inte checkat in väskorna. 

Sen var det naturligtvis kö vid handbagagekontrollen. Blev lite störd på att säkerhetsvakten la min väska upp och ner i plastlådan utan att dra igen dragkedjan först. 

Hann kasta i oss en macka och gå på toa innan vi bussades ut till planet och for upp i luften. En lite skakig flygningen, var tydligen moln på både låg och hög höjd så vi fick åka lite karusell men det gick bra. 

Landade på ett mulet, blåsigt Arlanda. 20 grader skillnad känns ganska mycket och vi tyckte det var riktigt kallt men vi vänjer oss snart.

Har hunnit med att träffa sonen 😍 och hans kompisar.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.