4 kvar

Helgen i Falun är över och sista arbetsveckan är igång. Bara 4 dagar kvar nu…. men jag saknar feeling. Hoppas den kommer men det brukar den göra när det närmar sig.

Borde ha gjort en hel del nyttigt idag men syrran kom och vi fastnade i soffan några timmar. Jag har i alla fall tvättat 2 maskiner och skjutsat tv-apparater så nånting vettigt har jag gjort. 

Kan väl tänka sig att jag har letat en del också. Tappade bort min fjärr till garageporten. Måste ha hänt i fredags och eftersom bilen stod i garaget med porten stängd så borde den finnas nånstans här hemma. Nyckeln låg så fint där jag brukar lägga den men dosan var borta. Efter att ha rafsat igenom väskan ett antal gånger kom jag på att titta i min matlådeväska. Rafsat igenom den minst lika många gånger som väskan och helt plötslig låt den där mellan några papper. Hur den hamnat där har jag ingen aning om. Jag lägger den ALDRIG där 😌

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.