Från den ena till den andra

Kan bara konstatera att man ska stänga köksluckorna efter sig. Igår var det nåt arsel som lämnat en öppen och jag sprang rakt in i den och slog hål i ögonbrynet 😱 Det var nog tur att jag hade glasögonen på mig och ännu mer tur att dom inte gick sönder.  Blev ett väldigt rakt fint snitt som jag tejpade ihop och idag känns det bra.

Arslet som lämnat luckan öppen var jag själv 😜

Idag har vi varit till Malin & Tobbe igen. Jag installerade en router. Grym på sånt jag!

Åkte till stan och bytte min mobil mot en S8. Bara älskar att man kan säga SMILE  så knäpper den en selfie 😂

Alex, Kristin & Love kom hit på eftermiddagen 💕

.

För övrigt tycker jag det är en riktig SKITsommar! Det är 19 juli och vi sitter under en filt i soffan. VAD ÄR DET FÖR FEL??

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.