Idéer

Men jag får så mycket idéer när jag inte har så mycket att göra. 

Var ju som vanligt lite skitväder så jag hängde med Tex till Biltema. Där hittade jag nya handtag till köket. Var ju tvungen att köpa en förpackning och prova. Blev bra på lådorna men inte på skåpen så jag måste väl ha knoppar som vi hade förr då.

Börjar man med den ena kommer det andra. Nu tycker Tex att jag är så jobbig så vi måste nog byta ut hela köket 😱

Nej då, men jag är nöjd med lite småförändringar och på eftermiddagen kom solen så vi fick lapa lite.

På kvällen åt vi mat hos Falkens. Tänk att dom stora tonåringarna satt med oss HELA kvällen och pratade. Så mycket som dom pratade igår har dom inte gjort på flera veckor eller ja, kanske till och med månader 😋

Jag fick till och med knäppa kort på dom. Dom skulle se allvarliga ut men det gick ju så där 😂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.