Vad händer???

Jag tog en dusch innan jag skulle sova. Precis när jag kliver ur duschen hör jag ett konstigt ljud. Anton i källaren och Tex på biljard. Kom Tex hem så tidigt och vad gjorde Anton?!

Nej ljudet kom utanför fönstret och jag var på övervåningen. Svepte handduken runt kroppen och kikade ut. Det raspade och lät som sjutton 😯

Halva fönstret har film som man inte kan se ut eller in från. Mörkt ute och ljust inne. Jag hade full sjå att stå på tå för att se samtidigt som ljudet lät allt mer. Herregud!!

Till slut såg jag den svarta gigantiska katten som brukar smyga runt i området. Den klättrade på den sluttande plåten utanför fönstret. Där i mörkret såg den ut som en panter. Jag som inte gillar katter och vad gjorde den där och hur kom den dit? Skrämma mig så där en måndag kväll 😱

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *