Klart

Jag tror jag blev lite bortskämd i slutet av sommaren. Det är en jäkla skillnad att jobba 3 dagar mot 5 dagar och att bara ha 2 dagar helg är alldeles för lite. Gud vad jag önskar att jag kunde vara ledig varje fredag eller måndag jämt.

Jag har ju bara 20 år kvar att jobba….

22:30 igår kväll kom jag på att jag inte gjort klart vilka som skulle sitta i seket på dagens träningsmatch mot Falun. Lätt panik 😱 men med världens bästa föräldrar i laget löste det sig hur lätt som helst. 

Plexi i seket har varit katastrofdåligt länge, man ser knappt ut. Ja ni ser själv, katastrofdåligt är bara förnamnet.

men tänk att idag fick jag nästan en chock, det var nytt plexi och jag trodde nästan jag hamnat fel 😋

Matchen vann Valbo med 7-0 💪

Viss skillnad!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.