Jaha!

Ja men jag vaknade med samma jäkla värk igår morse 😢

Det värsta släppte framåt lunch så vi kunde åka iväg och handla lite mat. Tex tycker att jag är onödig att ha med för jag hittar så mycket annat än mat att handla 😋 Jag köpte nya dricksglas och det behövde vi faktiskt för flera har gått sönder så jag fyllde bara på.

Tvättade nån maskin och halv 9 på kvällen fick jag för mig att städa sovrummet. Skulle ha haft den där Kärchern…..

Idag vaknade jag utan värk. Skönt! Gjorde inte så mycket mer för det men jag behövde köpa ett par jeans till Anton. Han vill inte gärna följa med och han har sällan tid. Idag har dom haft fys och Teambuilding så jag knäppte ett kort på lappen i jeansen han har och åkte till Jeansbolaget. 

Visade upp min bild och killen som hjälpte mig tyckte att jag var smart 🙃 Tog mig 2 minuter att få fram byxorna och betala 👌

Hälsade på Tex mamma och Roffe där även syrran Lenita var. Fick oss några goda skratt och kaffe. 

Så är helgen slut och ny vecka väntar. Ska ta mig en kopp te innan jag hoppar i säng. 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.