Vidriga kryp!!

Vilken fantastisk dag med sol och blå himmel. Man kan verkligen inte få för mycket av det.

Jag klippte buskarna på framsidan men fick göra ett uppehåll då Evelina och Milly kom. Svettig och varm tog jag av mig den långärmade tröjan. Hann bara sätta mig ner så kände jag nåt som kröp på armen 😱 men vad FAN! En fästing!! 

Lätt panik men jag kunde ju inte vifta iväg den så jag rusade hysterisk in i köket och ryckte åt mig papper. Jag nöp  ordentligt men äcklet rörde sig ändå. In på toa och spolade ner den. Usch och fy vilka vidriga kryp!

Fick en tripptrappstol av syrran till småttingarna. Provad av Milly med glassätning 😍 Undrar just var Antons tripptrapp tog vägen?

Kvällen avslutade vi i Nickback med match mot Strömsbro. Vinst med 5-1 👌💪👊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.