Vem är vem?

För tredje natten i rad har jag sovit som en stock OCH vaknat utvilad. I morse vaknade jag före 8 😱

Nu börjar jag verkligen tro att Lina Latex och luftrenaren gör underverk. Idag bytte luftrenaren färg flera gånger så nu måste jag verkligen damma av där uppe. Jag veeet, har inte haft orken än.

Min barndomsvän Katta kom vid 11-snåret. För att folk ska veta vem jag pratar om så har jag i alla år sagt ”Katta med tvillingarna”. Kattis träffade sin kärlek Patrik och flyttade till Söderfors och där är hon kvar. 

Det kan gå år utan att vi pratar/träffas men när vi pratar/träffas så är det precis som igår. Det är så himla kul och vi har så många minnen ihop. Nu har både hon och jag blogg så vi håller ju kolla på varandra ändå. 

Tack snälla fina du för att du kom idag och förlåt för att jag spräckte din tidsplan 😍

Självklart måste vi ha en bild på oss. Haha, ja man får ju ta några innan det blir ett bra men ja, så här ser vi ut 😂

1 reaktion på ”Vem är vem?”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.