Bäverlurv

Svullnaden känns mindre idag, skönt!

Har däremot andra ”känningar”. Vet att sjukgymnasten eller vem det nu var jag träffade på uppvak sa att det kunde kännas men inte när. Det liksom svider till, nästan så jag rycker. Det är väl nerverna som försöker leta sig tillbaka. Lite obehagligt men när man vet att det inte är farligt känns det ändå ok. 

För övrigt känner jag mig lite svettäcklig mest jämt 😁 Jag fick inte raka mig före operation och nu efter vill jag inte då jag inte har så bra känsel än. Pratade med mamma och vi skrattade gott över ”bäverlurv”. Känns som håret är en decimeter långt under armarna men det är det så klart inte 😂

CamillaZ kom och åt frukost med mig och stannade till efter lunch. Tiden går så fort när man har sällskap 😍

Tex och jag tog en promenad på em och sen kände jag mig riktigt trött. Tror att huvudet känner sig piggare än vad kroppen gör. Det finns ju en anledning till att man är sjukskriven. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.