Hårfrågor

Hur känner jag idag?

Sov faktiskt ganska bra i natt, en lugnare sömn trots att jag vaknade några gånger.

Ringde perukmakaren i Lexe och beställde en tid för konsultation. Kändes väldigt viktigt för mig. På tisdag ska jag dit och mamma följer med som ”smakråd” 😊

Igår kväll när jag berättade för Anton hade han faktiskt många frågor. Det kändes bra och det mesta kretsade kring det här med håret för jag sa till honom att jag tyckte det var jobbigast. 

Han tyckte inte håravfallet var en så big deal  och det beror på att han har en kompis som tappat sitt hår då han har alocepia. För honom är det inget konstigt men det han reagerade på var att mitt hår kommer att växa ut igen för det gör inte Edvins hår. 

Sen kom det en del funderingar kring om peruken kan flyga av om det blåser? Hur sitter den fast? Hur blir håret som växer ut? Jag hade just inga bra svar på det 😋 Krulligt, rakt, kanske jag slipper dom grå eller som Anton sa: Du kanske får jättemånga grå. Sa också att det kanske kommer kännas jobbigt när mamma inte ser ut som mamma men då får jag väl ha peruken på då.

Så berättade jag att jag kan må dåligt av cellgifterna och då kom frågan. -Kommer du att kunna spy helt random? Det kan jag inte heller svara på men hoppas så klart att jag slipper det. 

Tycker fortfarande allt känns drygt men jag kan inte sätta mig ner och deppa ihop. Det mår jag inte bättre av. Det är bara att ta dag för dag och se hur det blir. 

Känns i alla fall bättre att veta vad som kommer att hända framöver. Ovisshet är inte min grej!

Idag tog jag för första gången i tutten som inte är en tutt längre. Jag försökte mig på att göra cirkelrörelserna över ärret i duschen. Alltså, det är riktigt obehagligt när man inte har full känsel. 

Så här ser det/den ut. Jag har fullt med tejprester som jag måste försöka ta bort. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.