Dippdag

Idag har jag känt mig lite ledsen. Tog en promenad med Tex och grinade i säkert 500 meter.  Svårt att förklara hur jag känner men jag tycker liksom synd om alla runt omkring mig, att jag på grund av den här skiten får andra att bli ledsen. 

Skönt att kunna grina, man behöver grina ibland, inte bra att hålla allting inom sig och när man grinat klart känns allt mycket bättre och det gjorde det idag också.

Så kom en tanke över nästa operation. Den kommer att ske längre upp i armhålan. Hur ska jag kunna tvätta mig? Jag kommer att känna mig skitäcklig! Lukta urk! Tex tyckte att jag borde kunna tvätta med en våtservett och det borde jag ju….. 

Googlade lite peruker. Finns hur många som helst och fina är dom faktiskt också. Jag skulle kunna tänka mig en i stil med den här. Kanske kommer att känna mig skitsnygg 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *