Hur mår jag?

Igår – dag 4
Idag – dag 5

Igår efter lunch fick jag lite ont i huvudet, svanken och blev trött. Om det är en biverkning eller inte kan jag inte svara på . Kan ju faktiskt hända att det är för att jag låg på soffan mest hela dan. Inte lätt att veta när man inte vet hur det ska kännas.

Orkade inte gå ut på promenad men efter 2 Alvedon och några timmar senare masade jag mig ut i kylan. 3,1 km runt, runt, runt Åbyvallen och hade sällskap av Katta i mobilen 💕 

När jag kom hem stod det nåt på trappen bredvid dörren. Men gud så spännande! Det var ett pussel och i samma veva kom jag på att jag fått ett sms under promenaden. Det var från Jenny 😍 Nu är det upp till bevis om pusselmattan funkar 😛

Tog en dusch och kände mig betydligt piggare och fräschare.

Idag har jag också ont i huvudet och inser att det är en annan huvudvärk än den jag brukar ha. Har även ont i svanken, ljumskar och ner i benen. Konstig känsla, ungefär som när man har superhög feber. Det kryper liksom i kroppen eller ilar på nåt konstigt sätt. Riktigt oskönt men definitivt biverkningar. 

Kändes mycket bättre när vi gick ut en runda. Blev dock bara 2 km för jag orkade inte längre än så.

Tur att man kan äta Alvedon och Ipren.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.