Kärt barn har många namn

Jag heter Ewa men blir ofta kallad Lena av mamma 😛

När jag får post från Kicks heter jag Elsa och idag fick jag post från Region Gävleborg och nu heter jag tydligen Eiva 😁

Fick mitt frikort, undrar om det är rosa för att jag är tjej eller för att jag har bröstcancer?! Kvittar men jag tyckte faktiskt kortet var ganska fint.

Har varit på hälsocentralen och rengjort min picc-line. De bytte plåsteromslaget, tvättade rent och spolade den med koksalt. Fick även en ny ren ”strumpa” över den. Kändes ingenting och tog typ 20 min. 

Onkologen ringde och frågade hur jag mår. Ja, jag tycker att jag mår bra. Enda som är nu är att det liksom svider lite i munnen. Typ som när man sugit på en jättesur, hård karamell länge. Så där så man nästan blir skinnflådd på tungan. 

Jaha, men då fanns det tydligen nån munskölj för det som dom skrev ut på en gång. 

Talade om att jag haft lite ledvärk men inte alls som jag trodde att det skulle vara. Jag som ställt in mig på att verkligen må PEST. Undrade så klart om nästa gång kommer att bli värre men hon trodde snarare bättre för nu vet kroppen vad det är som kommer. Får väl hoppas på det då 😊

Hon frågade om jag kunnat äta och om jag mått illa. Ha, Ha nä men jag äter väl som aldrig förr. Frukost, lunch, middag, kvällsmacka och däremellan godis och fikabröd. Säger ju att jag kommer se ut som en skallig flodhäst i sommar….

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.