Tappar håret

Enligt peruktanten Lena skulle jag börja tappa håret ca 11 dagar efter första behandling och därför bokade jag en tid hos henne imorgon måndag (14 dagar efter behandlingen).

I fredags tänkte jag att har jag inte tappat nånting i helgen så ringer jag och flyttar fram tiden. 

Igår kväll när jag borstade håret kände jag att strån lossnade 😔 flätade håret och borstade sedan igen innan jag la mig. Fler strån lossnade.  Så jäkla rätt hon hade, 12 dagar efter började det….

Sover alltid med en tofs och i morse vågade jag knappt titta på kudden ifall tofsen skulle ligga där. Det gjorde den inte och när jag borstade lossnade fler strån. Inga tussar eller så men jag lossar hår.  30 långa, mörka strån ser ju liksom ut som 300 så det känns nog mer än det egentligen är.

Jag kommer definitivt att raka av mig håret imorgon. Vill inte borsta och tappa mer och mer för varje dag för att till slut inte ha nåt kvar. 

Evelina kom förbi med några löshårslängder. Jag har sytt fast kardborre så det enkelt går att fästa i mössan och jag tycker att det blev hur bra som helst. Tror ingen kommer att se att det inte är mitt hår.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.