Forsar och Föreläsning

Tog promenaden över ån som jag inte gått på ett tag. Herregud vad det forsar vid  kraftstationen, vattnet skummade ordentligt. Tur att vi inte har problem med översvämningar.

På kvällen gick syrran och jag på föreläsning på Studiefrämjandet. Lilla Speedos mamma som föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer

Den var jättebra och det blev många skratt. Jag beundrar dessa föräldrar som orkar med vardagen. Det kan inte vara lätt men de verkar ha hittat ett bra sätt att klara av det även om det många gånger är skitjobbigt.

Väl värd att lyssna på för alla. Ibland kan jag tro att alla människor har en släng av nån bokstav – mer eller mindre 😊 

Du kan läsa mer på mamma Saras blogg  – Lilla Speedos mamma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *