Trädgårdskvinnan

Har helt plötsligt börjat bry mig om trädgården., ja den där lilla plätten vi har 😀

Anton frågade om jag ska bli en trädgårdskvinna nu?! Haha jaa de ska jag 😜Eller jag ska i alla fall göra ett uppriktigt försök. Vi får väl se hur länge dom stackars blommorna lever 😊

Så idag hängde jag med syrran till Plantagen. Hon handlade mer än mig och jag ville ha jordgubbar. Fanns några trötta, torra plantor kvar på en vagn. Dom skulle få in fler imorgon så det får bli en annan dag.

Åkte sen till Järvsta och fick golunch hos mamma & pappa. Tänkte sitta i solen en stund men vädret var lite konstigt så vi åkte till Lena och nallade lite plantor i hennes land istället 👍

Väl hemma rensade jag lite ogräs emellan jag tittade på inlines på tv. Anton har varit i Kista och spelat matcher i nåt SM-spel. Vet egentligen inte vad det är men det visades live så jag kunde titta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.