Hemma

9 dagar går fort och idag var det dags att hämta sonen på Arlanda. 

Vi åkte lite tidigare för att kunna gå in på nån affär och kanske äta lite innan dom landade. Hann i princip bara passera södra avfarten så blev vi ståendes i kö då 2 hästar sprang på E4 helstressade. Vet inte hur länge vi stod still men det tog oss en timme att komma till avfarten Älvkarleby. 

Stannade på Fullerö och åt på Max innan vi åkte till Arlanda och naturligtvis var planet från Helsingfors försenat. Dock bara en halvtimme men sen tog det evigheter innan dom kom ut. Väskan med alla klubbor var tydligen borta och den har väl inte kommit fram än….

Träningen som vi skulle maxa hem till missade han totalt då det dessutom var en olycka på väg hem så dom ledde om trafiken via gamla E4 men hem kom vi 👍

Å tänk att jag behövde knappt ställa en fråga för Anton berättade hur mycket som helst av egen vilja. Summa summarum har det varit en toppenvecka!

Fick besök av Lena, Stefan, Ida och Svante. Ännu en varm skön kväll så vi kunde sitta ute och fika. Fick en, eller närmare bestämt 2 presenter 😍 men dom kommer det bild på en annan dag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.