Fixa x 2

Igår följde vi med mamma och pappa till Flaten för att fira moster Magga som fyllde 82 år. Kul att vi hann med att träffa Marcus, Viktoria och Louise innan dom åkte hem. Fick riktigt goda kakor till fika.

Vi fick riktigt goda kakor till fika. Tur att mamma tror att hon inte tycker om vissa saker. Hon smakar inte ens för hon har bestämt sig för att hon inte tycker om. Det gjorde hon med en kaka också så jag hade turen och fick 2 😋

Idag sov vi länge, himla skönt måste jag säga. Jag har ju sovit dåligt länge så när jag väl kan sova passar jag på.

Vi åkte till köpis för att handla och mötte upp Chrille & Milla och tog en fika ihop. Blir man förvånad att mackan jag vill ha var slut? Blir man förvånad att kaffet var slut så vi fick vänta tills dom bryggt nytt? Nä, inte ett dugg förvånad, guken tur att jag är så harmonisk 😂 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.