Inbillning eller inte

Har läst på flera forum att biverkningarna på tabletterna jag äter kan skilja mellan tillverkarna. 

Jag åt nästan 2 burkar Tamoxifen Mylan innan jag fick för mig att hämta ut en annan sort (samma verksamma ämne). Det kan tydligen visa sig olika beroende på vilken sammansättning tabletterna har 🙄 och det skiljer mellan tillverkarna.

Jäkligt märkligt men nu har jag ätit Tamoxifen Ebb i nästan 3 veckor och jag tycker att temperaturen i kroppen funkar mycket bättre. Jag fryser inte lika mycket och jag svettas inte lika mycket. Hmm, då kan man undra om det är inbillning? för om man verkligen tror på att det skulle göra skillnad så kan man faktiskt uppleva det så. 

Skitsamma egentligen, jag är nöjd så länge det känns bra. 

I fredags var jag dessutom på akupunktur hos Xin TaoLite samma där, om man tror på det tror jag det funkar. Har fått tips om att akupunktur ska funka mot svettningarna så vi får väl se. I lördags och söndags tyckte jag att jag svettades mer än vanligt men det kanske blir värre innan det blir bättre. Ska i alla fall dit nästa vecka igen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.