Lång väntan

Jag har ingen aning om vilka rutiner dom har för mammografi men jag skulle önska att dom kunde jobba lite annorlunda. På måndag är det 3 veckor sedan jag var på min mammo. 

Första veckan tänkte jag ingenting, andra veckan började jag tänka att svaret borde komma och tredje veckan….. men alltså jag har inte mått dåligt över det här men man vill ju veta. Det är inte svaret som är jobbigt, det är ovissheten.

I min värld borde alla som haft bröstcancer ha prio på att få bilderna kollade pronto. Inte hamna längst ner i högen liksom. Fattar väl att det är många bilder att titta på men i det här fallet borde vi hamna i gräddfilshögen 🤓

Idag tröttnade jag på att vänta så jag ringde och frågade. Svaret var skickat den 22/1, i förrgår alltså 🤔 Jag fick i alla fall reda på att det såg bra ut 💪👌🤗 Vilken befrielse!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.