Jag dööör!!!

Tex väckte mig imorse och frågade när jag skulle iväg. -Vi ska träna 10, svarar jag. Då upplyser han mig om att klockan är halv 10 och jag flyger ur sängen och blir nästan sur för att han varit snäll och låtit mig sova ut 😲

Hoppade i träningskläderna och åt lite frukost på 3 röda. Var tvungen att skölja igenom håret för jag ser inte klok ut när jag vaknar. Det står åt alla håll. Så körde Helena, Milla och jag ett pass. Börjar redan tunna ur med folk så i mars är vi väl själva där 😁

På eftermiddan åkte Milla och jag till köpis för att bara konstatera att vi inte behöver några nya kläder 😋 Gud vad mycket pengar vi sparar.

Åkte hem och möttes av Katta i soffan. Vi har fikat, pratat och skrattat. Men alltså jag dööör, jag har skrattat så mycket så jag kommer ha träningsvärk i magen imorgon. Ni vet när man knappt får luft och tårarna sprutar. Så jäkla kul alltså 😂

Vi plattade mitt hår, ser inte klok ut men nu är jag inte alls lika säker på att jag ska låta det växa utan att göra nåt.

Tack för idag Katta, du är så jäkla rolig 😍😍😍

 

1 reaktion på ”Jag dööör!!!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.