Hela veckan-tänk

Varje dag hela arbetsveckan längtar man efter helgen bara för att få slippa bli väckt av klockan och sova lite längre. Hur sjukt är det inte då man vaknar och dessutom kliver upp 06:45 en lördag?! 🤔

Dagen blir lång i alla fall och man hinner med en hel del. Drog runt med dammsugaren och hade ingen träning bokad så jag chansade och skickade ett sms till syrran och frågade om hon ville ta en telefonpromenad om 10-15 och det ville hon 👌😎

Innan jag gick la jag tillbaka stenen på sin plats, tog bort allt grus och fixade till jorden i slänten. Nu får vi se hur lång tid det tar innan den är överkörd igen. Så jäkla besviken på Postnord som inte har hört av sig trots att jag fyllde i att jag ville det. 

Var riktigt varmt ute men blåste som sjutton. Undrar om det nånsin blir några nya bostäder här?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.