Tjoho!!

Det här är ju verkligen inte likt mig. Har inte skrivit ett inlägg på över en vecka 😲

Jag lever och jag mår bra men har faktiskt inte haft nån lust att skriva nåt. Så vad har hänt under veckan?

Jag har jobbat, tränat, varit barnvakt, varit på halvårskontroll på onkologen, shoppat, varit på städdag och på en fantastisk middag.

Halvårskontrollen gick bra men jag hade lite dåligt immunförsvar så jag ska lämna nya blodprover i början av juni. Shoppingen var inte mer än ett duschskum från Rituals men jag hade världens bästa sällskap av Milla.

Städdagen i området bestod mest i att skotta, sopa, kratta bort en hiskelig massa grus från gräset och det hela avslutades med korvgrillning. 

I lördags kväll var jag hem till Carla med Katta och Ann-Sofie. Jag har nog inte träffat Carla och Ann-Sofie på typ 16 år men gud så kul att ses. Vi blev bjuden på jättegod mat och efterrätt. Timmarna gick i en rasande fart som det alltid gör när man har trevligt. Det kommer absolut inte ta 16 år tills vi ses igen 😍

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.