Kalasigt

Det där med att skärpa mig med att skriva inlägg sprack ganska snabbt 😅

Å minnet är på topp som vanligt. I lördags hade vi tjejerna här och jag hade träningsvärken from hell i vaderna. Tog en promenad till Design by SH vid Farmec. Tänkte att det skulle vara bra att röra igång musklerna. Gick ju bra så länge jag gick men alltså när vi kom hem….. kunde knappt resa mig när jag skulle upp från soffan 🤓

På eftermiddan åkte vi till Hille och kollade på matchen som Evelina spelade och Marcus coachade. Vinst till SIF 👌

I söndags kändes det så mycket bättre så Milla och jag promenerade till Farmec och var med på 2 st prova-på-pass innan vi promenerade hem igen.

Vädret har varit galet dessa dagar. 28-29 grader och på söndag är det september. Så Skönt!

Idag åkte mamma, pappa, Lena och jag till Malin och Tobbe men Tobbe var tyvärr inte hemma och när vi blev så många blev det ju nästan som ett födelsedagskalas. Tur att vi hade presenter med då 😍 inflyttningspresenter. 

Fika på altanen i kvällssolen med mammas bullar och rulltårta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.