Nicka till

Avslutade arbetsveckan på bästa sätt. Besökte Brynäs salongen och fick håret urklippt av Evelina innan Ida la i några slingor och färgade botten. Det är så himla skönt att bara sitta och jag nickade minsann till i stolen. Ni vet så där så man rycker till 😂

Lika skönt att få det tvättat med lite massage i hårbotten. Jäkligt nöjd måste jag säga. Inga grå och håret blev så mycket mindre burrigt.

Åkte till Köpis en sväng och där var det så lugnt så jag nästan kände mig ensam.

Tex och Anton åkte till Falun med A-laget då Anton skulle öppna båsdörren. Så blev det inte eftersom den andra målisen fick migrän så Anton fick stå och han gjorde tydligen en jättebra match och laget vann med 4-1 💪 👌 👊Synd att den inte visades på tv men det blir förhoppningsvis nån mer gång.

Jag missade visst att låsa upp inlägget om Gräddfil och hemgång men nu kan ni läsa det HÄR.

HÄR kan ni läsa om Det suger!! i min Story.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.