Årets sista och summering

Igår jobbade jag årets sista arbetsdag. Kändes helt okej när man ändå är ledig så många dagar och inte gör så mycket så man blir slö och slapp 😃

Milla och jag startade årets sista dag med att besöka gymmet. Till skillnad från många andra dagar var vi inte ensamma där. Vi konstaterade i alla fall att vi har varit otroligt duktiga HELA året och inte haft nån dipp i träningen. Heja oss ✌ Vi kommer definitivt att fortsätta så 2020 💪

2019 har inte varit nån större skillnad mot andra år. Jag lever livet som jag vill leva det och har världens finaste familj ❤

Är så nöjd med att vi åkte ända upp till Riksgränsen och Lofoton. Norge är definitivt ett land jag vill besöka igen men närmast på tur står Prag eller Krakow.

Håret som var en big deal 2018 växer fast man inte kan tro det då det krullar mer ju längre det blir. Jag har vant mig vid mitt nya jag.

På årets sista dag är det Alves födelsedag och idag blev han 2 år. Alve är sjuk med 40 graders feber, stackarn men med Alvedon och Ipren orkade han se fyrverkeriet. Inte alla som firas med raketer när man fyller år 😍

Love höll sig vaken till 12-slaget och tittade på alla raketer med stor förundran.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.