Myslördag och önskan

Idag kom Alve för att vara hos oss bara ändå för att det är så mysigt. Milla, jag och Alve åkte till köpis. Åt en korvlunch på ministolar och tittade på vattnet som Alve ville. vi avslutade på Coop så Alve fick köpa sin egna lilla lördagsgodispåse. Så himla bra att dom har minipåsar där.

Med den lilla godispåsen lämnade vi Alve på hallen. Han älskar att vara där och titta på hockeyspelet och Antons omklädningsrum. Farfar och Alve tittade på J20 match och på vägen hem slocknade han. Man får verkligen passa på att mysa när dom sover. Aj löv ❤ ❤ ❤

Anton, hockeykillen är så spännande och Alve vill gärna gå ner på Antons rum 😍

Milla och jag har en önskan om att Malin och Alfons får barn samtidigt så vi kan ha barnen samtidigt 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.