Mina Majbarn

Känner mig helt slut efter allt röjande men vi börjar se ljuset nu och shit vad vi har varit duktiga 👍 Samtidigt är det lite roligt, vi har skrattat massor i helgen.

Har ändå varit ute en del. Igår var Milla och jag på en långprommis och idag har Milla, jag, Helena, Anders och Charlie gått promenadbingon. Vi brukar göra det några gånger varje år men jag har aldrig sett så mycket folk som idag. Måste vara Corona som får igång alla människor.

Vi vann ingenting men vi fick en trevlig, skön promenad 😊

Mössa behövdes inte för vädrets skull men krullet stod åt alla håll och kanter så det var bäst att dra på en mössa så man inte skrämmer slag på nån 🤭

Hemma väntade dessa tre ❤ ❤ ❤

Nu är tredagarsledigheten slut och ny vecka är på ingång. En vecka med 2 födelsedagsbarn – mina Majbarn 🥰

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.