Inte helt hundra 1


I Corona-tider är ingenting normalt. Vi skulle ha mött Falun i lördags men deras lag har drabbats av Covid-19 så den blev inställd. Vi bokade om en match med Borlänge istället så vi åkte dit och kom hem med 3 poäng 💪

Tvåa i tabellen 👌

Igår mådde jag så där. Var jäkligt trött och hade diffus huvudvärk. På kvällen började jag snora och när jag la mig var snorandet borta 🤔 Jag satt i soffan mest hela dagen.

I morse kände jag mig inte hundra. Känns skittöntigt för normalt sett hade jag gått och jobbat men nu kände jag inte att jag kunde göra det. Man tycker ju att man ska vara SJUK för att vara hemma. Vi får väl se vad det blir av det här. Skönt att jag kan jobba hemifrån i alla fall.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Inte helt hundra

  • Christer Cederqvist

    Hoppas på att du kommer att bli snabbt pigg igen, och att det inte är någon pandemihistoria som vill ställa till det