Återupptäck dagen

Stygnen i naveln är borta och nu är det inte irriterat längre. Stör mig lite på att läkaren på återbesöket sa att det inte fanns några stygn där. Speciellt eftersom jag ifrågasatte det 🤔 han borde väl åtminstone läst vad det stod i journalen….. kan man tycka.

Det händer verkligen SÅ lite nu. Allt som händer är att det kommer ut nya skärpta restriktioner 😳 Ja det är ett annorlunda år.

Idag följde Lena med oss på dagens promenad. Vi slank in på Jojos blomaffär och Tex väntade utanför. Han fick vänta en stund om man säger så 🤣

Jag bara älskar onedrives funktion Återupptäck dagen. Varje dag får jag en notis med bilder denna dag flera år tillbaka. Så himla kul och det är speciellt roligt att se barnen.

2012 spelade Anton och jag bordshockey. Ganska tydligt vem som vann 😃

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.