Nu vänder det

På årets mörkaste dag tittade solen fram. Trodde nästan att jag drömde 🌞

Fick avståndslunch hos mamma & pappa. Jag som är van att alltid sitta på ”min” plats har vant mig att sitta på andra platser. Det är ett annorlunda år i år. Ingenting kommer bli sig likt vilket både kan vara positivt och negativt.

Det vänder nu och en vecka in i januari kommer vi att reagera på att det inte är kolsvart ute när vi åker hem från jobbet. Förhoppningsvis vänder smittkurvorna ner oxå.

Inser att jag har mycket att längta efter men på ett annat sätt än tidigare år. Jag menar ingen resa, underhållning eller annat bokat.

Jag längtar efter vår och sommar men före det får det gärna komma lite snö. Jag längtar till mars när jag ska bli mormor ❤. Jag längtar till coronaskiten är över så vi kan träffas på riktigt och krama om varann och jag längtar tills jag kan börja träna igen.

1 reaktion på ”Nu vänder det”

  1. Ja nu längtar man efter det man tidigare inte alltid uppskattade. ❤️❤️❤️ Mormor Ewa. Tänk attvihar blivit så gamla. Vi som nyss passerat 30 bast.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.