Hej Då 2020

2020 blev ett annorlunda år. Enligt många ett skitår. Jag skulle mer vilja säga ett tråkigt år med tanke på Coronaviruset.

2020 hade ändå massor av positiva händelser.

Vi har varit friska hela året, vistats ute så mycket mer än tidigare år. Jag har slagit personligt rekord i båtåkning (3 ggr) och ”fått” en ny fin altan plus att vi fick en ny bebis till familjen då Mason föddes i april 🥰

Mitt bästa sommarminne är den supervarma dagen då Tex, Katta och jag åkte till Borka brygga för att kliva ombord på Lena och Stefans båt La Favorita. Vi åkte till Ormsand på Agön, en superhärlig strand och till och med jag badade ☀

Det kändes som vi var utomlands för en dag. Jag säger som Katta – Magiskt!

Så supernöjd med altanen som bästa Tobbe hjälpt oss bygga. Längtar till sommaren när jag får sitta och njuta i värmen igen.

Planen var att vi skulle åka på semester till Haparanda. Blev inget pga covidden så vi tänkte ta en tur till Idre istället med Chrille och Milla men det blev inget pga att covidden tog Chrille precis när vi skulle åka. Det slutade med en dagstur till Falun och ett besök i Falu Gruva 😊

Åren går så fort och det syns inte minst på de små barnen. Nu har vi 2 st 5-åringar, en 3-åring, en 2-åring och Mason som föddes i april 💞 och tänk att i mars kommer en till tjej. Som jag längtar ❤

Ser fram emot ett coronafritt år 2021.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.