Märkligt virus

Tex och jag åkte tillsammans och gjorde coronaprovet i onsdags. Vi fick våra påsar och åker till parkeringen där typ tusen andra står med sina bilar och ska ta sitt prov. Tex ställer sig precis bredvid en annan bil. Det gick ju inte. Herregud, han fick ju byta plats så ingen ser en 🙈

Jag har SÅÅÅ svårt att peta ner topsen i halsen. Jag ulkar, tårarna rinner och samtidigt skrattar jag som en galning. Bredvid sitter karln helt oberörd och vispar runt med topsen i halsen. Inte en min gjorde han. Måste säga att det är lite irriterande. Man skulle peta i 20 sek men jag fick ju säga till honom att det inte var 20 minuter 😄😄

Igår fick vi svar och båda var negativa. Mycket märkligt virus. Vissa blir sjuk av att gå på Ica och vissa kan ha det i hemmet utan att bli sjuk 🤔

Anton är pigg och med 7 dagar karantän är vi fri igen, alla tre 👍 Kändes otroligt bra att vara tillbaks på jobbet men nu är det helg igen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.